Guesthouse Bonaire

Casa di Mario

Wie zijn wij?

Wij zijn Mario en Vera Dohmen en ruim zeven jaar geleden kregen we het idee om te gaan emigreren naar Bonaire. Nadat we in september 2014 een oriënterende reis naar Bonaire hadden gemaakt, besloten we samen om met onze kinderen te gaan wonen op dit mooie eiland. Een jaar lang zijn we bezig geweest met de voorbereidingen voor onze emigratie en in juni 2015 zijn we toen definitief naar dit tropische stukje Nederland verhuisd.

 

In het dagelijkse leven houdt Mario zich met name bezig met het runnen van het guesthouse.

Vera helpt graag mee maar ze heeft daarnaast ook een eigen praktijk voor remedial teaching. Ze ondersteunt en begeleidt kinderen met leer- en/of ontwikkelingsproblemen in het onderwijs.

 

We houden van de rust hier op het eiland en in de weekenden proberen we te genieten van zon, zee en strand. Regelmatig zijn we dan ook te vinden bij Sorobon Lac Bay om te windsurfen.

 

Mario en Vera

Op Bonaire hebben we een guesthouse overgenomen waarin vooral gasten voor de lange termijn verbleven. Om het guesthouse een nieuwe gezellige vakantie-sfeer te geven, zodat de appartementen verhuurd konden worden aan vakantiegasten, zijn we direct begonnen met het opknappen van de privé-woning en de appartementen.

Sinds 1 februari 2017 worden de appartementen nu verhuurd voor de korte termijn en hopen we vakantiegasten een heerlijke vakantie te kunnen bieden op een prachtige locatie.

 

Laatste update website: 7 mei 2022

Copyright © Alle rechten voorbehouden. Mario Dohmen